LG demonstreeris Infocommi messil uut LED-ekraanide sarja

LG reageeris USA areneva digitaalsete teadetetahvlite turu vajadustele ning laiendas oma LED-ekraanide lahendusi innovatiivse “Läbipaistva” Ekraaniga (Transparent Display), 72-tolli klassi monitoriga, kõrge heledusega Outdoor Display’ga, uuendatud videosüsteemi, populaarse EzSign TV ning palju muuga.

LG LED-ekraan

“Me mõistame, et nii muuseumides, restoranides, staadionitel kui ka peatänava poodides peavad ärimehed ja haldurid püüdma tarbijate tähelepanu kiiresti ja efektiivselt, et turuplatsil enam silma paista,” kommenteeris Y.K.Cho, B2B asepresident (LG Electronics USA). “LG otsib pidevalt võimalusi, kuidas oma mitmekesist tehnoloogiat laiendada, et luua tarbijatele interaktiivsemaid ja kaasavamaid võimalusi. Meie LED-taustatulega ekraanid pakuvad tõeliselt uudset digitaalekraani lahendust paljudele klientidele.”

LG LED-ekraan

Teated igas keskkonnas

Dan Smith, Digitaalteadete Direktor (LG USA) tõi välja LG 2012 LED digitaalteadete lahendused:

“Läbipaistev” ekraan − See on täiuslik lahendus jaemüügi rakenduses, või isegi muuseumide näitustel. TS30MF paku  võimalust ühendada digitaalsed teated klaasseinaga. Nii ekraani sisu kui ka aknatagune toode on nähtaval, lubades vaateaknal jääda ekraani taga nähtavaks, aga sellegipoolest tuua ekraanil pidevalt esile infot ja teateid.

Suur ekraan − See on kasulik lahendus avatud keskkonnas, näiteks kaubanduskeskused ja staadionid. 72-tolline WS70 tuleb koos Full HD 1080p Direct-lit taustavalgusega LED-ekraaniga, IPS paneeliga, 700nit heledusega, Shine Out ja integreeritud videoprogrammiga.

LG LED-ekraan

Kõrgeklassiline Pro-Grade − WS10 ja WS50 seeriatel on Full HD 1080p äärevalgustusega LED ekraan, millel on IPS paneel ja vastav heledus nii 450nit kui 700nit jaoks. WS10-l on ka sisse ehitatud videoproramm, WS50-l aga stiilne superõhuke välimus.

EzSign TV − See on täielik digitaalteate lahendus SMB-dele. Äärevalgustusega LT560E pakub kohandatavat sisu, mis võib sünkroonselt näidata live TV või mõne teise välise meediaallika pilti, tõmmates samal ajal klientide pilku ja kuvades teateid. Kasutajad saavad sellele sisu luua lihtsa ja tasuta LG tarkvaraga, millel on 50 valmis vormingut, ning selle lihtsalt EzSign TV-sse viia.

Õuelahendus − see variant on mõeldud vaateakendele, kiirteenindusega restoranidele või teistele keskkondadele. Full HD 1080p, 47-tolline WX50MF ekraan tuleb koos Direct-lit LED-taustavalgusega, ekstreemse 2000nit heledusega, Shine Out’ga ja IPS paneeliga, millel on sisse ehitatud videoprogramm.

Videosein − See variant on täiuslik hotelli fuajeedesse, jaemüügi keskkonda ja mujale. Täismahus taustavalgustusega WV30 pakub Full HD 1080p pilti. 47-tolline monitor on superõhuke (3,9 mm-2,4 mm) ja töötab nii püstises kui pikaliasendis. Sellega tuleb kaasa ka IPS paneel, 800nit heledus ja Shine Out (WV30BS-iga kaasneb 500nit heledus ning sel pole Shine Out’i). LG pakub ka 55-tollist WV70, mis on veelgi õhem (3,4 mm-1,9 mm).

LG LED-ekraan

Roheline disain

Kõik LG LED-ekraanid täidavad Energy Stari nõuded ja on disainitud rohelises mõtteviisis. Rohkem infot nende ekraanide kohta saad LG kodulehelt: www.lgsolutions.com