Stiilne LG Optimus L5 nüüd ka Eestis

LG uus L-Style disainiga nutitelefon Optimus L5 on alates juuni lõpust saadaval ka Eestis. 9,5 mm õhukese korpusega ning 4-tollise ekraaniga telefoni operatsioonisüsteemiks on Google’i hiliseim Ice Cream Sandwich Android.

LG Optimus L5 (E610) Android telefon

Nutitelefoni LG Optimus L5 uus kasutajaliides User Experience (UX) on mugavam ning kiirem, sisaldades endas nüüd ka QuickMemoTM, tänu millele on kasutajatel võimalik märkida meeldetuletusi ja teha märkmeid ilma lisarakendust avamata. Lisaks on telefonil NFC (Near Field Communication) tugi, mis pakub mugavamat failijagamist ning mobiilse kaubanduse võimalust.

LG Optimus L5 (E610) Android telefon

„LG Optimus L5 on väga tasakaalukas nutitelefon, mis pakub suurepärast kombinatsiooni kaunist disainist, kvaliteetsest displeist, tugevast jõudlusest, vastupidavast akust ja heast hinnast,“ ütles LG Electronics Mobile Communications Company president ja tegevjuht Dr. Jong-seok Park. „Optimus L5, nagu ka teised meie L-seeria nutitelefonid, peaksid eriti hästi sobima just moodi armastavatele inimeste üle maailma.“

LG Optimus L5 (E610) Android telefon

Telefoni spetsifikatsioonid:

  • Operatsioonisüsteem: Android 4.0 Ice Cream Sandwich
  • Ekraan: 4.3-tolline WVGA
  • Mälu: kuni 4GB sisemälu / Micro SD tugi (kuni 32GB)
  • Kaamera: tagumine 5.0 MP AF ja LED Flash
  • Aku: 1500mAh
  • Suurus: 118.3 x 66.5 x 9.5 (mm)
  • Kiibistik: MSM7225A (Cortex A5 800MHz)