LG tutvustas uusi plasmatelereid

LG tutvustas uusi energiasäästlikke plasmatelereid, mida on täiustatud LG nutiteleri ja pildikvaliteeti parandavate tehnoloogiatega.

LG 60PM9700 Smart TV plasmateler

Tänu uuendatud fosforile kuvab uus LG plasmateler värvid võimalikult originaalilähedaselt ja nüansirikkalt. Seade sisaldab üle 1200 nutiteleri rakenduse, k.a. Adobe Flash ja HTML 5. Seega on uus plasmateler võimeline toimima internetibrauserina, mil muuhulgas ka videotugi. Lisaks on teleril uus kaugjuhtimispult Magic Remote, mis võimaldab lihtsat navigeerimist läbi puldi online liidese.

Võrreldes LG 2011. aasta plasmateleritega, tarbivad 2012. aasta seadmed energiat 20 protsenti vähem.

LG PM9700 3D Smart TV seeria

PM9700 3D Smart TV seeria on LG plasmatelerite lipulaev. Sellel seadmel on kõrgkvaliteetne pilt ja stiilne disain. Teleril on 3D rakendus, mis võimaldab nautida mitmekülgset kodust kinoelamust. Tänu TruBlack nimelisele filtrile ja 3D THX sertifikaadile edastab PM9700 seeria sujuvat ja sügavmusta pilti. 3D elamust täiustab ka 3D heli.

LG PM6800 ja PM6700 seeria

Telerites PM6800 ja PM6700 on kombineeritud kõrgkvaliteetne pilt ja unikaalne raamidisain, nutiteleri funktsioonid ja 3D kogemus. Teler võimaldab vaadata välistel mäluseadmetel sisalduvaid faile teleriekraanil ning jagadaWiFi kaudu lauaarvuti, tahvelarvuti ja nutitelefoni faile.

LG PA6500 ja PA5500 seeria

Lisaks kõrgkvaliteetsele pildile ja unikaalsele raamidisainile pakuvad PA6500 ja PA5500 seeria telerid 600Hz tehnoloogiat ja USB ühendust väliste seadmetega.