Naudi oma multimeedia sisu ükskõik kus ja millal – Smart Share

Suurtel IT messidel osaledes või telereklaame jälgides selgub, et kõik IT ettevõtted räägivad sisu, jaotusvõrkude ja tehnoloogia sulandamisest. Viimase aja tehnoloogilistest läbimurretest rääkides rõhutavad nad, kuidas neid teiste seadmetega ühildada saab ja mida see võib tähendada nii kodus, kontoris kui reisides.

Mida tähendab see aga sinu jaoks? Kas see ei kõla sellegipoolest kuidagi kaugelt? Tegelikult pole see üldse kauge tulevik. Artiklist leiad mitu lihtsat viisi, kuidas elada kodus, mida ühendab Smart Share või Smart Share Plus süsteem, millega on omakorda varustatud sinu LG CINEMA 3D Smart TV.

Sul on DLNA komplekt juba kodus olemas. Leia need Network File Browser süsteemiga!

Sa ei tea, milline seade ühildub sinu CINEMA 3D Smart TV-ga? Ära muretse. Sul on tõenäoliselt DLNA komplekt juba kodus olemas. DLNA seadmed on palju − sõnaga “palju” mõtleme umbes 440 miljonit. Nii suur on DLNA installeeritud baas 2012. aasta jaanuarist.

Network File Brower

DLNA ehk Digital Living Network Alliance võimaldab sul ühildada erinevate brändide digitaalseadmeid nii, et need jagaks omavahel sisumaterjali. Nii saad ühenduda sisuga, näiteks kuulata muusikat, vaadata fotosid või videoid, ükskõik millises toas.

LG CINEMA 3D Smart TV ja selle rakendus Network File Browser võimaldavad sul lihtsalt DLNA-ga ühilduvatest seadmetest faile leida ning neid oma teleris kasutada. DLNA-ga ühilduvad näiteks kodumeedia, Windowsi personaalarvutid, Androidi telefonid, PS3-d, Blu-Ray mängijad, tahvelarvutid, juhtmevaba printerid, videokaamerad ja isegi külmkapid! (Tingimus: DLNA sertifikaadiga seadmed)

Internet on väljas. See pole aga WiDi jaoks probleem.

WiDi

Kui sul on sülearvuti, siis uuri järele, kas see toetab Wireless Display (WiDi) tehnoloogiat. Inteli WiDi kuulub ka LG Smart Share paketti. See võimaldab sinu sülearvutil ja teleril kiiresti ja lihtsalt ühilduda ja seda ka ilma juhtmete või Internetita.

Veel lahedam on see, et WiDi võimaldab nii sülearvutis kui teleris näidata kas samasugust või erinevat sisu – nii saad lastele näidata teleris filmi, mis asub sinu sülearvutis, ning ise võid samal ajal hoopis dokumente sirvida, kui pead näiteks kodus töötama (tingimus: sülearvuti koos Intel® Wireless Display funktsiooniga).

Liigume nüüd uuendatud ja isegi veel parema Smart Share Plus paketi juurde sinu LG CINEMA 3D Smart-TV teleri jaoks.

Vaata komöödiaseriaali ükskõik millises toas teiselt ekraanilt!

2nd Display

Just nii. Sa saad vaadata telerit köögis, elutoas, magamistoas ja isegi oma vannitoas, sõltumata sellest, kus teler su kodus asub.

2nd Display ehk teise ekraani funktsioon Smart Share Plus paketis on LG eksklusiivne tehnoloogia, mis vähendab sinu sõltuvust ruumist. Sa võid vaadata oma lemmik kokasaadet köögis oma tahvelarvutilt või populaarset komöödiaseriaali terrassil oma nutitelefonist (tingimus: LG Magic Remote App & Honeycomb/Ice Creamil baseeruv tahvelarvuti/telefon või iOS 4.1 samas Wi-Fi alas).

Naudi mobiilimänge teleril Magic Remote teleripuldiga, kasutades MHL-i.

MHL

Oleme ennegi rääkinud meie Magic Remote teleripuldist kui mänguseadmest. Kui sul on LG nutitelefon, siis mängi oma lemmikmängu laiemal ekraanil koos Mobile HD Link rakendusega (MHL) ning kasuta teleripuldi konsoolina. Kuidas? Lihtsalt ühenda taha MHL-kaabel ja käes on mänguaeg.

MHL-i rakendus laseb sul kõige erinevamat sisu oma mobiilist telerisse laadida. See ei tähenda vaid sisu nägemist suuremal ekraanil, vaid sa saad teleripuldiga ka materjalis navigeerida (tingimus: MHL-iga sobituv telefon või tahvelarvuti. Magic Remote teleripult sobitub ainult LG telefoniga).

LG CINEMA 3D Smart TV: Mitte ainult intelligentne, vaid ka võimalusterohke!

Kõigi seadmete puhul, mida me endaga kaasas kanname, on LG CINEMA Smart TV teinud sisu jagamise ja vaatamise lihtsaimaks kui kunagi varem. Ükskõik, kas tegu on mobiiltelefoni, PC sülearvuti, välise kõvaketta või tahvelarvutiga, meie Smart Share ja Smart Share Plus paketid pakuvad sulle palju võimalusi.

Ühenduvus Kasutamise tingimus Mida sa teha saad
 Network File Brower logo DLNA sertifikaadiga seadmed Sirvida faile DLNA-ga sobituvates seadmetes, näiteks arvutis, nutitelefonis või tahvelarvutis, vaadata neid faile samas Wi-Fi alas asuvas LG Smart TV teleriga.
 WiDi logo Personaalarvuti koos Inteli Wireless Display’ga (WiDi) Ühendada teler PC sülearvutiga juhtmeid kasutamata.
 2nd Display logo LG Remote App, Android 3 ja 4-baasiline telefon/Tahvelarvuti või iOS 4.1 Vaadata teleprogramme või blu-ray’d oma nutitelefoni või PC sülearvutiga kõigis tubades, mis asuvad samas Wi-Fi alas.
 MHL  logo Telefon koos MHL-ga/Tahvelarvuti. Magic Remote teleripult sobitub ainult LG telefoniga. Vaadata oma telefoni HD faile LG telerist, kasutades MHL-kaablit.