LG ja Megogo.net võimaldavad tasuta kinoteenust LG nutiteleritele

Koostöös online kinoga Megogo.net lansseerib LG Electronics Balti riikides tasuta venekeelse filmirakenduse LG nutiteleritele. Lähitulevikus luuakse ka eestikeelne rakendus ning lisanduvad eestikeelsed filmid ja subtiitrid.

LG  55LM860V Smart TV teler ja Megogo.net

„Meil on hea meel pakkuda LG nutiteleri omanikele mitmekülgset kodust kinokogemust ja tuua kvaliteetne meelelahutus lähemale neile, kel pole mahti kinos käia või internetis filme otsida,“ ütles Megogo.net turundusjuht Ivan Shestakov.

„Tänu Megogo.net-ile on LG nutitelerite kasutajatel tasuta ligipääs suurepärastele HD formaadis filmidele. Mida kvaliteetsem sisu, seda kiiremini areneb ka hoogsalt populaarsust koguv videote striimimine ehk VoD teenus,“ selgitas LG Electronics Latvia esindaja Jevgeni Jerjomin.

LG nutiteler pakub lihtsat ja mugavat ligipääsu erinevatesse online kanalitesse nagu YouTube, Facebook, Twitter, Picasa, Delfi, vTuner internetiraadio ja videojagamise keskkond DailyMotion ning kõikvõimalikesse rakendustesse läbi LG online poe Apps TV.

LG  55LM860V Smart TV teler ja Megogo.net

Megogo sisaldab enam kui 3500 täispikka filmi, 800 multifilmi, 700 filmiseeriat, 200 telesaadet ja mitmeid kontsertlindistusi ning teatrietendusi. Megogo.net tegutseb 15 riigis ning selle keskkonna unikaalsete külastajate arv ulatub kuus 4 miljonini. Alates 2012. aasta aprillist on Megogo.net saadaval ka iPodis, iPhone-is ja iPadis.

  • vant

    Megogo 2011 smart tv dele?

  • syr

    tnx, väga hea kanal.vahin netys.