Ajakirja Vanity Fair moeseeria esitleb LG L-seeria nutitelefone

LG toob koostöös Briti kuulsa fotograafi Ralph John Perou’ga Inglismaa populaarse moeajakirja Vanity Fair kaante vahele moeseeria LG uutest L-seeria nutitelefonidest.

Ralph John Perou, kes on töötanud selliste kuulsate inimestega nagu Katy Perry, Justin Timberlake ja Helen Mirren, on lavastanud stiilse must-valge moeseeria, mis ilmub ajakirja juulinumbris. Dünaamilised fotod toovad välja L-seeria olulised elemendid: õhukese korpuse, omapärase kandilise disaini ja innovatiivse tehnoloogia.

LG Optimus L7 (P700) Android telefon

Moeseerias figureerivad modellid on pärit erinevatelt elualadelt. Neid kõiki ühendab aga hea stiilitunnetus. „Oli väga meeldiv teha koostööd LG-ga ja ajakirjaga Vanity Fair. Moeseeria tarvis sai teadlikult valitud intelligentsed, ilusad ja elurõõmsad inimesed, kes esindaksid L-seeria telefonide põnevat stiili ja kõrgtehnoloogilist sisu,“ ütles Ralph John Perou.

LG Optimus L-seeria on suunatud eelkõige moeteadlikele tarbijatele, kes hindavat head maitset ja omapärast stiili. Seeria sisaldab kolme telefoni: L3 ja L7 tulid turule aasta esimesel poolel, L5 on saadaval aasta teisel poolel.