LG LTE nutitelefone on müüdud rekordilised 3 miljonit tükki

Rahvusvaheline LG LTE nutitelefonide müük on jõudnud 3 miljoni tüki piirini, mistõttu võib LG-d kindlasti pidada LTE telefonide üheks turuliidriks. Sellise rekordi püstitamine näitab, et LG strateegia LTE telefonide osas on olnud õige ning see rahuldab klientide vajadusi – seda Põhja-Ameerikas, Koreas ja Jaapanis. 2012. aastal plaanib LG laiendada oma LTE haaret ning tõstab riikide arvu, kus LG LTE telefone osta võib, praeguselt kümnelt kahekümnele.

LTE telefonid, 4G telefonid

Vastavalt Jefferies & Company raportile, on LG LTE patentide omamises liidripositsioonil, sest tervelt 23% 1400-st LTE patendist kuulub LG-le, koguväärtuses pea 8 miljonit USA dollarit. LG demonstreeris maailma esimest LTE tehnoloogiat 2007. aastal. 2008. aastal tutvustati LG poolt esimest LTE modemi kiibistiku ning juba aastal 2010 oli LG-l võimalus tuua kasutajateni maailma kiireim LTE tehnoloogia. 2011. aastal teostati tänu LG-le maailma esimene videokõne LTE võrgus.