LG tõi turule uued teler-monitorid

Tehnoloogiaettevõte LG Electronics (LG) tõi turule uued premium-klassi telereid M52, mis sisaldavad nii teleri- kui ka arvutimonitori funktsioone.

„Kombineerides multimeedia meelelahutust ja internetti on LG tipptasemel teleritehnoloogia eesliinil. Me arendame unikaalseid seadmeid, mis pakuvad alternatiive tavapärase telerivaatamise kõrvale,“ teatas J.J. Lee, LG Home Entertainment Company esindaja.

LG M2352D TV monitor

Uued M52-nimelised telerid sisaldavad nö pilt-pildis ehk Picture-in-Picture (PIP) tehnoloogiat, mis võimaldab internetis surfates pisemalt ekraanilt telesaadet edasi vaadata. Ruumilist surround-heli pakub aga Infinite Surround Sound tehnoloogia. Lisaks on teleril kaks HDMI pistikut, mis võimaldavad kiiret ühenduvust mängukonsoolide, digibokside ja muude seadmetega. USB Quick View funktsioon lühendab arvuti käivitusaega ja lubab seega kiiret ning lihtsat ligipääsu filmidele, videoklippidele, fotodele ja muule digitaalsele sisule.

Teler on varustatud IPS (In Plane Switching) paneeliga, mis kuvab võimalikult elutruud värvigammat. Smooth Color Change kõrvaldab kiirest liikumisest tekkinud ähmasuse ja muudab pildi selgeks ning teravaks. Seadmel on 178-kraadine vaatenurk.

LG M2352D TV monitor

M52-klassi teler M2352 on saadaval ka Eestis.

M2352 tehnilised omadused:

 • Ekraani suurus: 23”
 • Paneeli tüüp: IPS
 • Resolutsioon: 1920 x 1080
 • Ekraanisuhe: 16:9
 • Heledus: 250nit
 • Kontrastsus: 5,000,000:1
 • Reageerimisaeg:  5ms
 • Vaatenurk: 178/178
 • Funktsioonid: Picture Mode, USB Quick View, SUPER Energy Saving
 • Andres

  M2352 on siiski 23″ ekraaniga mitte 27″!