Whatnot projekt ehk vingete toodete kollektsioon

Chicago Kunstiinstituudi (School of the Art Institute of Chicago (SAIC)) noored talendid esitlesid Rahvusvahelise Kaasaegse Mööblimessi ICFF raames New Yorkis NoHo’s Future Perfect Pop-Up Shop’is oma whatnot-nimelist projekti. Projekt kutsuti ellu ebastabiilse majandusliku olukorra ajel ning kätkeb endas limiteeritud arvul kasulike ja soodsate toodete tootmist. Kollektsiooni kõik osad on mugavad, loodud reaalseid olusid ja kasutamist silmas pidades.

Küüneviilid

Projekt on SAIC’I kahe arhitektuuri, sisearhitektuuri- ja toote disaini osakonna professori, Helen Maria Nugent’i ja Jim TerMeer’i kahesemestrilise disainistuudio üks osa. Kollektsiooni autoriteks on Brian Bailey, Adam Chau, Iggy Choi, Stephen Gulau, Shelley Getzendanner, David Hull, Errin Kancal, Judith Lambotte, Felicia Liu, Charlie McArthur, Haruka Morimoto, Michael Pappas, Mig Rod, Chi Sun, Karl Williamson, ja Tyler Yager.

Väljaheide

Disain

Disain

 

Kas pakkus huvi? Loe täpsemalt dexigner.com veebilehelt.