LG teler pälvis Climatop tunnustuse

LG Electronics teatas, et nende CINEMA 3D Smart TV teler (mudel 47LM760S) on pälvinud Climatop tunnustuse tänud oma vähesele keskkonna saastelevelile, LG kliimasõbralikule tootmisele ning tarneahelale. Climatop on Sveitsis asuv sõltumatu organisatsioon, mis toetab vastutustundlikku ostukäitumist ning pikaajalist keskkonnasõbralike toodete ja teenuste arendamist ning levikut.

Climatop märgis  peegeldab LG pühendumust keskkonnahoiule. Vastavalt Climatopi testidele on LG teleri 47LM760S mõju keskkonnale võrreldes teiste 3D Smart TV teleritega märkimisväärselt väiksem.

Väiksem mõju keskkonnale on kindlasti osalt saavutatud tänu 47LM760S kergele kaalule, mis omakorda tuleneb kergetest prillidest ning pea olematust Cinema Screen disainile omasest ekraaniraamist. Tänu sellele kõigele kaalub teler ligi 14% vähem kui tema eelkäija. Tänu kergemale kaalule nõuab käesolevate mudelite transport ka vähem energiat.

Lisaks kasutab 47LM760S 20% vähem võimu kui eelmised telerid. Tänu energiasäästlikkusele on käesolevale mudelile omistatud ka A+ energiamärgis.