LG võõrustas Koreas oma peamisi edasimüüjaid üle maailma

LG Electronics võõrustas möödunud kuul LG Global Family Festival 2012 pidustusi, mis mõeldud edasimüüjatele. Sel aastal kutsus LG Koreasse 40 võtmetähtsusega edasimüüjat, et tugevdada ärisuhteid.

„LG on äärmiselt pühendunud nutikate ja keskkonnasõbralike koduseadmete tootmisele, mis muudaksid meie elu mugavamaks. LG põhitehnoloogiaid – Linear Compressor, Inverter Direct Drive, KOMPRESSOR™, Lightwave – kombineerides on meie kodud tänu LG-le hulka nutikamad,“ ütles Moonbum Shin, LG Home Appliance Company äriüksuse juht. „Et saaksime LG viia igasse maailma nurka, on meie rahvusvahelised partnerid meile äärmiselt olulised. LG Global Family Festival 2012 annab kõigile võimaluse tulla kokku ning arutada olulisemaid äristrateegiaid äri tugevdamiseks.“

Kuue päeva jooksul külastasid LG partnerid 25 erinevast riigist ettevõtte peakontorit, Seocho uurimus- ja arenduskeskust, LG põhilisemaid poode ning koduseadmete tehast Changwon. Samuti tutvustati olulise osana LG tulevikutehnoloogiaid.