LG esitles CTIA 2012 messil silmapaistvat LTE supertelefonide seeriat

LG näitab, et on jätkuvalt LTE tehnoloogias liidripositsioonil, esitledes CTIA 2012 messil laia valikut trendikaid mobiilseadmeid. Messi külastajatel oli võimalus ise kogeda LG telefonide 4G LTE kiirust, arenenud 3D tehnoloogiat ja suurepärast kasutamismugavust.

LTE nutitelefonide turuliidrina on LG nihutanud innovatsiooni piire loomaks seniolematut mobiilikogemust. Olgu tegu siis LG Viper™ 4G LTE ja selle öko-sõbralike lisadega, hingematva ja superterava LG HD Spectrum™’iga, kiire ja multifunktsionaalse LG Lucid™’iga, ultrakiire LG Nitro™ HD’ga või kompaktse kuid mugava LG Connect™ 4G-ga – LG Mobile’il on igale elustiilile sobiv LTE nutitelefon. Lisaks, aitamaks kasutajatel oma faile säilitada ja jagada, saavad kõik LG USA Android seadmete kasutajad lisaks veel 50GB jagu ruumi Box’ilt, mille eeldatav maksumus võib olla koguni 240 dollarit aastas. 

Nimetatud seadmetest lähemalt:

LG Viper™ 4G LTE

LG Viper™ 4G LTE on esimene seade, millel jookseb Sprint 4G LTE võrk. Telefonil on kaks kaamerat, mis lubavad kasutada videokõne võimalusi ning kahetuumaline protsessor, tänu millele jooksevad rakendused ja HD mängud telefonil kiirelt. Lisaks toetab see NFC-d ja Google Wallet rakendust, mis lubab makseid sooritada ka vaid mobiiltelefoni abil. Soodsal LG Viper™ 4G LTE seadmel on ka mitmeid öko-sõbralikke lisasid – näiteks 50% mahus taaskasutatud plastikust tehtud korpus, pakendamisel on kasutatud taaskasutatavaid pabereid ning telefon on pälvinud ULEnvironment (ULE) Platinum Certification, mis on kõrgeim rohelise toimimise level ühele seadmele Sprint’i ja ULE poolt.

LG Spectrum™                                                                                                      

LG Spectrum™ näitab tõelist mobiilitehnoloogia kõrgklassi. Selle suure ja terava 4,5-tollise True HD IPS displei all on grandioosne kooslus võimsusest ja kiirusest. Qualcomm® 1.5 GHz kahetuumaline protsessor täiendab Verizon 4G LTE ühenduvust, lubades surfata veebis, vaadata videoid ning mängida mänge. Android 2.3 platvorm on integreeritud Google’iga ning sisaldab seetõttu mitmeid juba varem alla laaditud rakendusi parema kasutamiskogemuse saamiseks.

LG Lucid™

LG Lucid™ on multifunktsionaalne kõrgklassi lisadega seade, mis disainitud kiire elutempo juurde. Tänu superkiirele Verizon 4G LTE võrgule ning kahetuumalisele protsessorile, võimaldab Lucid töötada mitme ülesandega korraga. Tänu 4-tollisele Corning® Gorilla® Glass puuteekraanile, kõrgetasemelisele välitingimustes nähtavusele ning automaatsele kohanemisfunktsioonile, võib Lucidiga töötada mistahes valgusoludes.

LG Nitro™ HD

LG Nitro™ HD on 4G LTE Android™ seadmete kunstiteos, pakkudes revolutsioonilist kogemust kõigile kasutajatele. Seadmel on 1.5 GHz kahetuumaline protsessor, tänu millele on telefoni kasutamine AT&T 4G võrgus ultrakiire ja veatu. 4,5-tolline True HD IPS 329-piksline displei pakub kõrget pildiresolutsiooni ja teksti loetavust. Lisaks saavad kasutajad nautida venitamata, täisekraani pilti 16:9 HD mõõdus. Lisaks on Nitro HD 1280p x 720p ekraani puhul võimalik näha enamikku sisu vaid ühel ekraanil.

LG Connect™ 4G

LG Connect™ 4G on varustatud Android 2.3 (Gingerbread) ja 1.2 GHz kahetuumalise protsessoriga, rahuldades kasutajate igapäevased vajadused igati. Seadme suurepärane 4-tolline NOVA displei LG patenteeritud tehnoloogia ja Corning® Gorilla® Glass Screen Protector kaitsega pakuvad kasutajatele head vaatamiskogemust ja vastupidavust. Tänu 1.2 GHz kahetuumalisele protsessorile ja 720p HD videosalvestamisvõimalusele on kasutamiskogemus LG Connect 4G telefoniga väga mitmekülgne ja mugav. Lisaks on telefon varustatud 5MP kaameraga, millel on ka välk ja esikaamera võimalus.