Pöörane prillimood

Unustage tavaliste prillide kandmine! Siin on mõned pöörased alternatiivid, mille oleme kokku kogunud.

Tätoveeritud prillid

Kui Sul puudub tavaprillide jaoks raha või on prillide kandmine Sind lihtsalt ära tüüdanud, siis on tätoveeritud prillid lõbusaks alternatiiviks.

Rõngastatud prillid

Kas kipud prille alatasa kuhugi unustama? Või äkki ei seisa need Sul lihtsalt ninal ja on kandes ebamugavad? Sel juhul leia lahendus siit – naeluta need sõna otseses mõttes oma ninale. Nii ei ole Sul prille vajades teha muud, kui lisada magnetite abil vaid klaasid juba nina küljes olemasolevatele raamikinnitustele. Väga uuenduslik ja julge!

Pulgaprillid

Kui Sulle meeldib toitu süüa pulkadega või armastad juukseid seada just sarnaste pulgataoliste aksessuaaridega, siis võid julgelt soetada just need prillid – nii on Sul pulgad alati kaasas, kuhu tahes oled minemas. Kas pole nutikas lahendus?

Oi, ja põnevaid prille on teisigi. Piilu neid oddee.com veebilehel.