Kodusisustamise ideed

Modernsed kodusisustamise trendid annavad head nõu, kuidas olemasolevatesse kodudesse värskust ja uut stiili tuua. Seejuures on moodi läinud elegantsem, luksuslik ja mugav disain ning erksad toonid. Nii valivad inimesed täna meelsasti eksootilisemaid materjale ja unikaalseid värvikombinatsioone.

Täna toomegi teieni mõningaid inspiratsioonipilte ja mõtteid, mis tutvustavad mitmeid kauneid või nutikaid kodusisustamise ideid.

Kaunid värvid nagu smaragdroheline, rubiinpunane, ametüst, safiir, kuldsed kollased toonid ja eksootilised korallpunased varjud, värvirikas türkiis ning mahlakad kreemjad toonid, mis segatud kerge elevandiluuvärviga, mugava pruuniga ning elegantse hõbedase, heleda halli ning sooja valge tooniga – just need on uued trendivärvid, millest šnitti võtta.

Erinevad kangastekihid siidjast riidest ning luksuslikust villast, kombinatsioonid velvetist ja tellistest, roostevabast terasest ning puidust tekitavad vingeid kontraste, mis lisaksid kodusesse miljöösse vajalikku teravust.

Lisaks on põnevaks lisapalaks suured peeglid, Swarovski kristallidega kaunistatud tapeet või hõbedased detailid, mis toovad tuppa oma peegeldusega veelgi rohkem valgust.

Hea nipp on tuua tuppa looduslähedust, kasutades lilli, taimi ja puid kujutavaid pilte, tapeete jm.

Samuti kasutatakse tänapäeval sisedisainis tihti ka kaasaegse ja eksootilise stiili segunemist, mis lisab interjööri põnevust ja vaheldusrikkust.

Et saada sisekujunduse tarvis veelgi enam inspiratsiooni, külasta design-decor-staging.com veebilehte.