Nutikas käekell Pebble

Pebble, nutikas käekell, on Kickstarteri poolt sponsoreeritud edukas projekt.

Kellal on e-tindi ekraan, resolutsiooniga 144h168 punkti. Samuti on sellel valgustus, mida on võimalik lülitada sisse ja välja.

Lisaks on sisseehitatud kellamoodulil Bluetooth 2.1 + EDR, vibratsioon, kiirendusmõõtur ja ARM-põhine protsessor. See kõik on vajalik selleks, et Pebble kellal oleks tagatud rakenduste sujuv töötamine ja võimalik Bluetoothi-kaudne sünkroniseerimine iOS või Android-seadmega. Nii on võimalik kella ekraanilt lugeda nätiteks sissetulnud sõnumeid või näha helistaja numbrit, kontrollida oma nutitelefoni või tahvelarvutit, kasutada kiirendusmõõturit ja GPS-moodulit ning vaadata läbitud distantsi, mis käies, joostes või näiteks rattaga sõites läbitud. Ning viimaks, kasutajal on võimalik luua omale meelepärane kasutajaliides, kasutades selleks arvutit ja tasuta rakendusepoodi, mis varsti avatakse ning mis mõeldud justnimelt selle kella kasutajatele.

Huvitav, et juhtivad kellatootjad maailmas pole veel astunud sammu nutikäekellade maailma …

Igatahes, kui see kõik Sulle huvi pakkus, siis tutvu kelladega lähemalt Money Management For … veebilehel.

  • nonames

    How i can get it?