LG tutvustab 3D sisuteenuste platvormi 3D World

LG tutvustab ülemaailmset 3D sisuteenuste platvormi 3D World, mis avaneb LG CINEMA 3D nutiteleri kasutajatele ligi 70s riigis.

3D World keskkonnas on kõrgkvaliteetne 3D sisu jaotatud erinevatesse kategooriatesse nagu meelelahutus, sport, dokumentalistika, lapsed ja elustiil. Sisu uuendatakse pidevalt koostöös mitmete 3D meelelahutuse pakkujatega.

„3D World on oluline osa LG pikaajalisest strateegiast, mis lähtub eelkõige kolmedimensioonilise kogemuse täiustamisest ja tutvustamisest laiemale sihtgrupile,“ teatas LG Home Entertainment Company president ja tegevjuht Havis Kwon. „3D World platvormiga kinnitame oma pühendumust pakkuda mitmekülgset ja kõrgkvaliteetset 3D sisu.“

3D World platvorm on 2011. aastal toodetud LG CINEMA 3D nutitelerite kasutajatele saadaval rakenduse näol, 2012. aasta telerites sisaldub 3D World aga juba Home Dashboard ekraanil.

  • Marek002

    Äge,aga kas 2011 aasta telerites ka siis saab täiega nautida seda kõike või peab jälle uue teleri ostma?