LG tutvustab uusi LED-kuvareid

LG tutvustab käesoleval kuul Eestis oma uut LED-kuvarite seeriat E42.

LG E42 kuvarid paistavad eelkõige silma suure energiasäästlikkusega. Võrreldes tavapäraste LED-kuvaritega säästavad uued kuvarid 30 protsenti enam energiat. Ühtlasi ei vähenda uus LED-kuvar energiasäästufunktsioonil olles heledust ning pildi kvaliteet ei kannata. Kuvarite kaablihaldussüsteem aga hoiab töölaua puhta ja juhtmevaba.

Kuvarid on saadaval 19-, 22- ja 23-tollistena. Tehnoloogia nimega Mega Contrast Ratio võimaldab kontrastsust, mis suurendab pildi heledust ja selgust. Kuvari täis-HD resolutsioon tagab erksate värvide ja sobiliku teravusega pildikvaliteedi.

  • Terminaator112

    Tubli ja raske töö on jõuda järgi klientide vajadustele ja nõuetele. Mõeladakse loomulikult kõige selle juures ka silmadele millega inimene suurem osa oma ajast arvuti taga olles töötab. Mina kes ma töötan arvuti taga pikalt, hindan kuvari täis-HD resolutsioon mis tagab erksate värvide ja sobiliku teravusega pildikvaliteedi. LED kuvaritel, vedelkristall ja plasmatelerite suureks plussiks on see, et silmad ei väsi nii kiirelt. Mida aeg edasi seda kvaliteetsemaks muutub tehnika arenemis ruumi on kõigil ning LG tõesti oskab seda õigesti kasutada