3D-d ei pea ainult vaatama. Seda saab ka kuulata!

Sa oled jälginud tagaajamist juba pea 5 minutit ning arvasid, et agent pääseb põgenema. Kuid pinge kerib tuure ning nüüd pole enam miski etteaimatav. Agent jookseb kiiremini, kuid teleripilt liigub aegluubis.

Kaks mööduvat sekundit mõjuvad kui armutud kümme. Ja siis äkki plahvatab auto leekidesse. Just sel ajahetkel sööstab ekraanist välja Sinu poole löökjõuheli. Samuti lendavad ja klirisevad Sinu kõrvust mööda tuhanded klaasikillud. Aga, ei, see pole ime – Sa ei saa pihta. Tegu on lihtsalt niivõrd reaalselt suurepärase helikogemusega, et hetkeks võis pihtasaamine täitsa aimatav tunduda.

Et saada sellest 3D-st, mida vaatad, kõike kätte, peavad Su kõlarid asetsema ruumis strateegiliselt õigetel kohtadel. Nii on 3D heli tunnetus kõige parem.

Süsteem töötab kaasaaegsete ja peente algoritmide toel, mis sünkroniseerivad 3D heli selle 3D pildiga, mida ekraanilt näha võib. Nii on telerivaatamise kogemus hoopis uuel tasemel.

Kõik uued LG CINEMA 3D Smart TV telerid sisaldavad 3D Sound Zooming sisseehitatud lisa, mis kombineeritud teiste võtmelisadega nagu CINEMA SCREEN disain ning meie kõrgelt innovaatiline sügavuskontrolli lisarakendus.

Lisaks on 3D Sound Zooming tehnoloogia ehitatud sisse ka LG CINEMA 3D Sound Blu-ray™ kodukinoseadmesse BH9520.

Mudeli BH9520 puhul on hämmastav veel ka selle 9.1 kõlarite süsteem ning kuidas see töötab. Vastupidiselt harjumuspärastele süsteemidele on mudelil BH9520 ka lisakomplekt 3D kõlareid ülaosas. Põhikõlarite heli liigub horisontaalselt, 3D kõlaritel tuleb see aga kõrgusse, tekitades nii ideaalse kupliefekti, mis ümbritsebki Sinu kõrvu 3D helina. Sinu kõrvad on seda väärt!