LG esitleb Itaalias energiasäästlikke äriklassi kliimaseadmeid

LG esitleb Itaalias, Euroopa esindluslikumal kütte- ja kliimaseadmete messil Mostra Convegno Expocomfort (MCE) 2012 oma uusimaid energiasäästlikke äriklassi kliimaseadmeid.

Multi V III seeria õhukonditsioneerid on LG kõige innovaatilisemad äriklientidele suunatud A-klassi seadmed, mis on võimelised korraga nii soojendama kui ka jahutama erinevaid tsoone.

Itaalias tuleb esmaesitlusele ka keskkonnasõbralik põranda- ja veesoojendusseade Hydro Kit, mis võimaldab 77-protsendilist elektrienergia säästu ning eraldab 51 protsenti tavapärasest vähem heitgaase. Ühtlasi esitletakse erinevaid õhukonditsioneeride lahendusi nagu Multi V III Heat Recovery System, Therma V, H Inverter ja Prestige Inverter.

„LG panus kliimasedamete innovatsiooni on märkimisväärne,“ ütles LG Electronics Air Conditioning and Energy Solution Company esindaja Kam-gyu Lee. „Oleme veendunud, et meie lahendused suudavad igati rahuldada Euroopa tarbijate vajadusi ning parandada nende elukvaliteeti.“

Tänu terviklikele ja energiasäästlikele lahendustele plaanib LG tõsta märkimisväärselt oma tulubaasi Euroopas.