Igas sekundis müüakse üks LG teler!

Kui Sulle meeldivad numbrid, siis Sulle meeldib ka see – LG müüs 2011. aasta neljandas kvartalis 8,8 miljonit lameekraantelerit. Me usume, et see teeb müügis üks teler sekundis! Kõige enam osteti LG CINEMA 3D telereid, tuues firmale 130 miljoni dollari suuruse tegevuskasumi.

2012. aasta algul seadis LG president ja juhatuse esimees, Havis Kwon selge eesmärgi – saada nr. 1 3D teleritootjaks maailmas. Ja meie plaanid on tõsised – juba uus CINEMA 3D Smart TV telerite sari oma CINEMA SCREEN disaini ning peaaegu nähtamatu 1-millimeetrise raamiga peaks sellest aimu andma.

Ja paistab, et me oleme õigel teel. Vaadake näiteks, mis me oleme Koreas saavutanud, kus me oleme juba juhtivad 3D telerite tootjad. Või näiteks USA-s, kus LG 3D telerite müüginumbrid muutusid aasta lõpuks kolmekordseks.

Lisaks on LG CINEMA 3D Smart TV telerid vallutamas ka Ladina-Ameerikat, alustades Mehhikost, Brasiiliast ning mitmetest teistest riikidest, mille 3D telerite top-ides me aasta lõpuks maandusime.

Võime julgelt väita, et tarbijad on meie tooteid märganud ning õppinud LG CINEMA 3D tehnoloogiat hindama. Näitamaks, et me tõesti oleme 3D telerite turu liidrid ning vallutades ühte riiki teise järel, ei lähe kaua, kui me tõesti olema maailmas nr. 1.

Eelmise aasta tulemused olid head, kuid 2012 saab olema veelgi parem.

Meil on tõesti suurepärased tooted, mida oma tarbijatele ja fännidele pakkuda. Uued CINEMA 3D Smart TV telerid oma uuenenud Smart TV platvormiga ning vinge ja nutika Magic Remote puldiga on ühed head näited selles pikas rivis. Lisaks ei saa unustada, et varsti on turule tulemas ka rabavalt ilus 55-tollide OLED TV.

Seega, olge LG lainel!