Sukeldu enda CINEMA SCREEN ekraani

Kas olete kunagi mõelnud, mis see raam (ingl. k. “bezel”) on? Kokkuvõtlikult võib öelda, et see ongi see, mis lahutab Sind suurepärasest kinosarnasest kogemusest. Nimelt, mida kitsam on teleriraam, mis ekraani ümbritseb, seda parem ja kvaliteetsem on vaatamiskogemus. Ja just seda LG CINEMA 3D Smart TV teler oma CINEMA SCREEN disainiga taotlebki – sellel on imeõhuke raam!

Igatahes, meie parim nõuanne siinkohal on, et võta hoogu ja sukeldu oma telerisse, sest LG 3D teleri sügavusefekt on lihtsalt võrratu! Mõtle, milline vaatamiskogemus on Sul kinos ja milline on nüüd kodus. Ka kodus ei seisa nüüd tänu LG CINEMA SCREENile mitte miski Sinu ja ekraani vahel – tegevus ekraanil toimub äärest-ääreni. 

Vanade ja kohmakate telerite vaatamine kaotas kindlasti poole heast vaatamiskogemusest. Seega, raami kitsus on tõesti oluline – mida kitsam raam, seda vähem segavaid faktoreid telerivaatamisel on.

Sestap, tutvu LG uute CINEMA SCREEN disainiga varustatud CINEMA 3D Smart TV sarja teleritega juba täna! Just need telerid toovad vaatajani suurepärase ja sügava vaatamiskogemuse.

Meie juhtivad disainerid ja insenerid andsid endast kõik, et uus teler oleks pea olematu raamiga. Ja see õnnestus! Kui oled vaatajana mugavas kauguses, siis on teleri peenike raam tõesti peaaegu märkamatu. Lisaks on telerijalg erisuguse disainiga, mis annab vaatajale tunnetuse, et teler hõljuks justkui õhus. Kõik need disainielemendid tekitavadki vaatajas sukeldumislaadse tunde, sest ekraan justkui tõmbab Sind oma sügavuse ja kvaliteetse ning reaalse pildiga endasse. Nagu kinos.

LG CINEMA SCREEN disainiga telerid viivad koduse telerivaatamise täiesti uuele tasemele. Sestap, haara popcorn, kustuta tuled ning sukeldu oma CINEMA SCREEN ekraani.