Uus Smart TV 3D World rakendus

Just see uus rakendus muudab teie 3D elamuse palju vahetumaks ja realistlikumaks. Rakendus „3D World“, mis pakub kõigile LG Cinema 3D Smart TV omanikele  võimalust nautida tasuta 3D VOD teenuseid, on LG rakendustepoest lihtsasti allalaaditav. Tasuta on see seetõttu, et tuua seda võrratut 3D maailma sisu paljudele lähemale.

Rakenduse „3D World“ abil saab nautida näiteks virtuaalseid tuure maailma tuntud linnadesse või erinevatesse puhkuse sihtkohtadesse. Nii on kõigil võimalik kogeda mitmeid võrratuid kultuure ja elustiile kodust lahkumata. Lisaks võimaldab rakendus tutvuda veealuse maailmaga ning seal elavate taimede ja elusolenditega. Kas pole põnev? 

Samuti toob rakendus „3D World“ ka dokumentaali huvilistele palju põnevat koju kätte. Nii on näiteks võimalik otse kodudiivanilt tutvuda inimkeha müsteeriumitega ning loodusseadustega. Saab näha, kuidas elavad loomad kaugel Aafrikas ning kuidas nad põuaajal vastu peavad.

Oh, ja „3D World“ pakub paljut ka lastele! Lisaks saavad oma osa ka elustiiliaustajad – võimalik on tutvuda maailma parimate hotellide ja nende interjööridega. Seda ja kõike muud võib kogeda, kui oled LG Cinema 3D Smart TV omanik ning laed endale alla rakenduse „3D World“.

  • Marek002

    Kas see uus “tark” Smart TV paneel on ainult uuel OLED telekal mis tootmisse tuleb(tuli juba)?
    No see maksab eetsis vist 6000 euro kanti vaevalt et keegi seda siin osta jõuab kui üldse sisse tuuaksegi…