Luksuslik PRADA telefon LG 3.0 nüüd ka Eestis

LG ning maailma juhtiva luksuskaupade tootja koostööna valminud PRADA telefon LG 3.0 on alates järgmisest nädalast saadaval ka Eestis.

PRADA preemium-klassi nutitelefon LG 3.0 ühendab stiilse disaini ja innovaatilise tehnoloogia. Uuel telefonil on maailma heledaim, 800-nitine täisläikega puuteekraan NOVA High Brightness Display, mis kuvab selget pilti ka otsese päikesevalguse käes. Telefoni seljal on PRADA-le omane Saffiano muster. Floating Mass nimeline tehnoloogia võimendab optiliselt juba niigi õhukest, 8,5-millimeetrist telefoni sügavust.

PRADA nutitelefoni LG 3.0 protsessoriks on ühe gigahertsine Dual-Core/Dual-Channel ning operatsioonisüsteemiks Android Gingerbread. Nutitelefon sisaldab 8 megapikslist kaamerat ja 8 gigabaiti sisemist salvestusmälu.

Saadaval on ka erinevad PRADA telefoniaksessuaarid.

Telefoni spetsifikatsioonid:

 • Operatsioonisüsteem: Android Gingerbread
 • Mälu: 8GB
 • Suurus: 4,3 tolli
 • Resolutsioon: WVGA (800 x 480)
 • NOVA ekraan: NOVA Plus, 800 nitti
 • Kaamera: 8MP
 • Protsessor: 1.0GHz Dual-Core/ Dual Channel
 • Aku: 1540mAh

 

 • Hella

  Tere!
  Mis hinnavahemikku see vinge nutitelefon jääb :))?

 • Elisas 499 eurot