LG Optimus LTE Tag

LG andis eelmisel nädalal teda, et nende Optimus LTE telefonide sarja lisandub mudel nimega Tag, mis on suunatud vaid Korea turule. Uus Optimus LTE Tag on esimene HD LTE nutitelefon maailmas.

“Meie eesmärk on pakkuda 2012 aastal suurimat valikut LTE telefone,” ütles Jong-seok Park, LG Mobile Communications Company juhatuse esimees ning tegevjuht. “Uus Optimus LTE Tag pole lihtsalt ilusamaks kõpitsetud mudel meie tavalisest Optimus LTE mudelist, vaid pakub innovaatilist lisaväärtust, mis meie arvates muudab tõesti nutitelefonid targemaks.”

Optimus LTE Tag sai oma nime uue unikaalse lisarakenduse, LG Tag+ järgi, mis kasutab NFC’d (Near Field Communication), et ühenduda ja suhelda spetsiaalsete kleepsude ning “siltidega”, mida saab programmeerida automaatselt muutma telefoni seadeid. Libistades üle sildikese pärast tööle jõudmist võib telefoni näiteks ühe näpuliigutusega hääletusse olekusse seadistada. Sama võimalust võib kasutada näiteks WiFi sisse ja välja lülitamiseks. Samuti võib Tag+ rakendusest olla kasu näiteks autos, et seal oleva sildikese abil telefonil lihtsasti ja mugavalt Bluetooth ja GPS sisse lülitada ning telefoniheli volüüm tugevamaks keerata. Nagu näha, siis võimalused on piiritud.

Stiilne ja õhukese disainiga Optimus LTE Tag on saadaval valges värvitoonis.

Telefoni andmed:

  • Kiibikomplekt: 1.2GHz Dure-Core protsessor
  • Displei: 4.3-inch (800 x 480) IPS
  • Mälu: 16GB eMMC
  • Kaamera: 5.0MP with AF-LED Flash (Rear) & 1.3MP (Front)
  • OS: Android 2.3 Gingerbread
  • Aku: 1,700mAh
  • Muu: LG Tag+, MHL(Mobile High Definition Link), DLNA(Digital Living Network Alliance)