Horisontaaldušš

Hommik. Pime ja külm. Suur uni. Äratuskell. Vaja joosta dušši alla. Nii Sa siis seisad seal, silmad kinni, mõtlemas, et Sa võiks anda kõik, et natuke veel magada ning ebamugava duššijoa alt pääseda. Kas tuleb tuttav ette?

Siiski, ka hommikune dušš võib olla palju lõõgastavam ning mõnupakkuvam kui te arvatagi oskate. Ah et kuidas, küsite?

Nimelt tutvustati hiljutisel messil Šveitsis uudset ja põnevat horisontaalset disaindušši firmalt Dornbracht. See vinge lahendus lubab teil hommikust dušši nautida pikali! Nii saate rahulikumalt ärgata, nautida sooja veejuga ning valmistuda eelolevaks päevaks.

Kahjuks pole käesolev dušš veel müügile jõudnud. Ja noh, tuleb ka tõdeda, et selline mugavus pole kindlasti ka odavamate killast. Seega, teie, kes te ajate taga maksimaalset lõõgastust – hakake parem juba praegu selle dušši jaoks raha kõrvale panema.

Et uudse disainduššiga lähemalt tutvust teha, külasta shortlist.com veebilehte.