Miks on hommikune rutiin loomevõime tapja?

TIRRRRRRR. Äratuskell kuulutab järjekordse nädalapäeva algust. Sa roomad voodist välja, kiirustad dushi alla, paned riidesse ja jooksed uksest välja. Ja Sul ei olnud momenti, et mõelda. Lihtsalt mõelda. Selline stressirohke rutiinne tegutsemine paneb Sul vererõhu tõusma. Kui oled jõudnud kontorisse, viskad kiire pilgu päevasele ajalehele. Seejärel täidad oma tassi hommikukohviga ja sukeldudki töösse, mis nõuab loovust ning kreatiivset lähenemist ja probleemide lahendamist. Edu sellega!

Selline rutiin ja hommikune tegutsemine pärsib tegelikult igati loomevõimet, mida meil paljudel oma igapäevatöös ju tegelikult vaja läheb. Vastavalt erinevatele uuringutele ja teadlaste teooriatele, tegutseme me hommikuti täpselt risti-vastupidi sellele, kuidas me tegelikult peaks tegutsema, et eesolev päev igati produktiivne saaks olema!

Igatahes on sel teemal lugemine meile kõigile igati vajalik. Sestap suuname Sind edasi Time Ideas veebilehele, kus erinevate selleteemaliste teooriate ja vastustega tutvuda saad.