Näitleja Edward Norton ja supermodell Daria Werbowy esitlevad PRADA telefoni LG 3.0

LG ja maailma juhtiv luksuskaupade tootja PRADA tutvustasid oma uusima PRADA telefoni LG 3.0 reklaamnägusid, kelleks on näitleja Edward Norton ja supermodell Daria Werbowy.

Edward Norton LG Prada P940

Edward Norton on Ameerika filminäitelja, kes on muuhulgas mänginud filmides „Kaklusklubi“, „Punane draakon“, „Uskumatu Hulk“, „Ameerika ajalugu X“ ja „Ürghirm“. Ukraina-Kanada päritolu Daria Werbowy on üks maailma tunnustatumaid modelle, kes on tihedat koostööd teinud nii PRADA kui ka paljude teiste juhtivate moemajadega.

Norton ja Werbowy kehastavad PRADA nutitelefoni LG 3.0 põhiväärtusi – stiilset välimust ja võimekust. Mõlemad staarid on oma ala tipud. Filmiga “Ameerika ajalugu X” kandideeris Norton Oscari auhinnale. Werbowy on aga moelavade rekordiomanik, olles nii avanud kui lõpetanud rekordarvu moeetendusi.

Daria Werbowy LG Prada P940

Daria Werbowy Edward Norton LG Prada 940

Daria Werbowy Edward Norton LG Prada 940

„Mul on hea meel teha koostööd selliste hinnatud brändidega nagu PRADA ja LG, kel mõlemal on laitmatu maine oma erialal ja innovatsioonivaldkonnas,“ kinnitas Norton.

PRADA preemium-klassi nutitelefon LG 3.0 ühendab PRADA stiilse disaini ja LG innovaatilise tehnoloogia. Uuel telefonil on muuhulgas maailma heledaim, 800-nitine täisläikega puuteekraan, mis kuvab selget pilti ka otsese päikesevalguse käes. Telefoni seljal on PRADA-le omane Saffiano muster. Floating Mass Technology nimeline tehnoloogia võimendab optiliselt juba niigi õhukest, 8,5-millimeetrist telefoni sügavust.

PRADA nutitelefoni LG 3.0 protsessoriks on ühe gigahertsine Dual-Core/Dual-Channel ning operatsioonisüsteemiks Android Gingerbread. Nutitelefon sisaldab 8 megapikslist kaamerat ja 8 gigabaiti sisemist salvestusmälu.

Lisaks on telefonikasutajatel võimalik soetada erinevaid PRADA telefonitarvikuid nagu Bluetooth peakomplekt,  telefoni kaitsekest ning erinevad telefonikotid.