LG õhukonditsioonerid tunnistati keskkonnasõbralikeimaks

Tänu oma õhukonditsioneerile Multi V III pälvis LG hiljuti Dubais Big Project and BGreen Awards 2011 tseremoonial prestiižse auhinna keskkonnasõbralikkuse eest.

LG Big Green

LG keskkonnasõbralikkus väljendub programmis, mis analüüsib toodete eluiga ning seab eesmärgiks ettevõtete ökoloogilise jalajälje vähendamise.

Tänu LG püüdlustele keskkonnasõbralikkuse vallas pälvis Multi V III esimese õhukonditsioneerina maailmas ka Carbonfund.org (Põhja-Ameerika organisatsioon, mis hindab inimeste ja ettevõtete poolt tekitatavaid mõjusid keskkonnale) poolt süsinikuvaba sertifikaadi.

Ühtlasi on Multi V III varustatud LG unikaalse tehnoloogiaga (Inverter Technology), tänu millele paiskab LG õhukonditsioneer õhku tunduvalt vähem süsinikdioksiidi kui teised kaasaaegsed konditsioneerid.