LG prillivaba CINEMA 3D kuvar sai tooteohutuse sertifikaadi

LG prillivaba CINEMA 3D kuvar D2500 on esimene prillivaba 3D kuvar maailmas, millel on UL tooteohutuse sertifikaat. Sertifikaat anti LG’le ametlikult üle jaanuaris Las Vegases toimunud tarbeelektroonikamessil CES.

Cinema 3D sertifikaat

Ühes UL sertifikaadiga pälvis kuvar ka viie erineva tootetesti põhjal validatsiooni sertifikaadi. Testiti kuvari 2D ja 3D värvide iseloomu, 3D kontraste, 3D läbikostvust (crosstalk) ja 3D vertikaalset vaatenurka.

Kuvar D2500 kasutab Parallax Barrier nimelist tehnoloogiat, mis loob illusiooni sügavusest tänu LCD ekraanile kinnitatud valgust blokeerivate tõkete, mis võimaldavad paremal ja vasakul silmal näha erinevat pilti. Lisaks kasutab D2500 tehnoloogiat, mille abil suudab seade jälgida reaalajas kasutaja pea ja silmade asukohta, olles nii võimeline reguleerima 3D kujutist vastavalt kasutaja vaatenurgale ja kaugusele.

UL ehk Underwriters Laboratories on rahvusvaheliselt tunnustatud ja sõltumatu testimis- ja sertifitseerimisagentuur.