LG tutvustas oma esimest LTE tahvelarvutit

LG esitles hiljuti oma esimest LTE toega tahvelarvutit Optimus Pad LTE, mis on sarnaselt LG viimasele nutitelefonile Optimus LTE varustatud samuti True HD IPS kuvariga.

LG Optimus Pad LTE tahvelarvuti

LG Optimus Pad LTE pakub kasutajatele võimalust nautida kõrglahutusega ehk HD multimeedia sisu 1280 x 720 suurusel ekraanil ning kasutada 8 megapikslist kaamerat kõrglahutusega video filmimiseks. Optimus Pad LTE on ühtlasi maailma esimene tahvelarvuti, mis toetab kuni 32 gigabaitini laiendatavat SD mälukaarti.

LG Optimus Pad LTE tahvelarvuti

Seade sisaldab ka erinevaid funktsioone nagu Smart Movie Editor (fotode ja videote töötlemiseks), Web Duet (otsifunktsoonide abil e-posti, sõnumite ja sotsiaalvõrgustiku kasutamine) ja On-Screen Phone (tagab ühilduvuse LG nutitelefonidega).

LG Optimus Pad LTE tahvelarvuti