LG esitles uut suure-ekraanilist CINEMA 3D nutiteleriseeriat

LG esitles eelmise nädala tarbeelektroonikamessil CES uusi 3D seadmeid. Nende hulka kuulusid esirinnas 55-tolline 3D OLED TV ning 84-tolline 3D Ultra Definition (UD) TV.

LG 3D OLED telerid

LG väljapanek CES messi 2043m2 suurusel boksialal, mis koondus slogani „Kui tark on Sinu 3D?” alla, koosnes rohkem kui 500 erinevast tootest. Külastajatele jagati sisenedes LG kerged ja stiilsed 3D prillid, et väljapanekust parimat elamust saada. Sissekäigu juurde paigaldas LG aga ülisuure, 122’st 55-tollisest 3D LCD telerist koosneva ekraani.

LG tsoonides CINEMA 3D ja 3D Game oli külastajatel võimalik tutvuda erinevate 3D toodete ja mängudega. Ühtlasi oli LG üles pannud ruumi, milles külastajad said osa kolmedimensioonilisest helist. Uuenduslik helisüsteem, mis sisaldab endas vertikaalset 3D helikanalit, suudab tekitada kuppelruumiga sarnase helivälja. Heli kantakse ruumi kõikidesse nurkadesse ning peegeldatakse erinevatel tasanditel seejärel kuulajale.

Messil esitles LG kauaoodatud Google TV’d. Google TV’ga LG nutiteler ühildab Google Android operatsioonisüsteemi LG 3D ja Smart TV tehnoloogiatega, pakkudes tarbijatele uut ja põnevat telerivaatamise elamust. LG Google TV atraktiivseim omadus on selle kasutusmugavus, mida võimaldavad Andoidi baasil töötav kasutajaliides ja LG poolt disainitud QWERTY klaviatuuriga kaugjuhtimispult Magic Remote Qwerty.

Tutvustati ka uut CINEMA SCREEN disaini, mida on rakendatud uute 3D nutitelerite puhul. CINEMA SCREEN disaini puhul on teleriekraani ümbritseva raami paksus kõigest 1 millimeeter, mis annab telerile kinoekraani sarnase efekti.

Kõikide nende uudistoodete ning laia väljapaneku juures pälvis LG väljateenitult 12 CES 2012 innovatsiooniauhinda, mille seas oli kirsiks tordil Parima Innovatsiooni auhind. Auhindadega said pärjatud kaks CINEMA 3D Smart TV telerimudelit ning 3D Smat PDP TV teler. Audiovisuaali kategoorias pälvisid märgistuse aga Smart TV Upgrader ning iPod Docking Speaker kõlar.