LG tutvustas järgmise põlvkonna nutikaid kodumasinaid

LG esitles rahvusvahelisel tarbeelektroonikamessil CES (Consumer Electronic Show) järgmise põlvkonna nutikaid kodumasinaid, mis võimaldavad targalt ja mugavalt teostada kodutöid, säästa elektrit ning aja- ja rahakulu.

LG Smart ThinQTM tehnoloogia

Messil esitles LG uuendatud Smart ThinQTM tehnoloogiat ja energiajuhtimise süsteemi Home Energy Management System (HeMS) ning võimalusi erinevate koduseadmete, nutiteleri, arvuti ja telefoni ühendamiseks. Ühtlasi tutvustati uut kolmeukselist, nn prantsuse ustega külmikut. Külmik on varustatud Blast Chiller nimelise seadmega, mis jahutab pooleliitrise joogipurgi vähem kui viie minutiga. Tänu jahutusseadmele pälvis LG külmik CES messil parimate uuenduste auhinna “Best of Innovations”.

Home Energy Management System (HeMS)

LG Smart ThinQTM tehnoloogia pakub mugavat ja paindlikku moodust energiakasutuse juhtimiseks. Selle tehnoloogia südameks on süsteem nimega Smart Manager, mis võimaldab külmiku uksel oleva LCD ekraani või nutitelefoni kaudu kindlaks teha, milliseid toiduaineid ja jooke külmik sisaldab, kus nad külmikus paiknevad ja millal lõpeb nende säilivusaeg.Tänu LG Smart Diagnosis funktsioonile saab külmikuga seotud probleemi ilmnedes kõnekeskuse tehnik veateate ja informatsiooni vigade osas otse seadmelt endalt ning võimalusel kõrvaldab probleemi kaugjuhtimise teel. Lisaks võimaldab külmiku Smart Adapt süsteem hoida seadme tarkvara uudsena ning annab teavet võimalike uuenduste osas. Ühtlasi on külmik varustatud ka Smart Access süsteemiga, mis lubab kasutajal pesumasinat jälgida ja juhtida läbi oma mobiiltelefoni.

Home Energy Management System (HeMS) võimaldab ligipääsu koduse energiakasutuse andmetele läbi nutiteleri või arvuti. HeMS monitoorib energiakasutust tundide, päevade, kuude ja aastate lõikes ning kohandab vajadusel seadmete kasutamist nii, et nende energiatarbimine väheneks.

LG Blast Chiller

Lisaks nutikatele külmikutele ja pesumasinatele tutvustas LG messil ka unikaalse Infrared Grill tehnoloogiaga varustatud ahju ning tõhusate sensorisüsteemidega robottolmuimejat Hom-Bot, mille müratase on kõigest 50dB.