LG kodukinosüsteemid viivad koduse meelelahutuse uuele tasemele

LG tutvustas eelmisel nädalal Las Vegases aset leidnud tarbeelektroonikamessil CES nelja uut 3D-heli tehnoloogiaga kodukinosüsteemi. Kombineerides käesolevaid 3D kodukinosüsteeme juba populaarse ja hinnatud CINEMA 3D nutitelerite seeriaga, on LG võtnud sihiks pakkuda koduse meelelahutuse tipptaset.

LG BH9420PW kodukinosüsteemid

„Pole vahet, kas tegu on telerite või helisüsteemidega, LG soovib alati pakkuda parimat võimalikku koduse meelelahutuse kogemust,” ütles Havis Kwon, LG Home Entertainment Company president. „Lai valik uusi CINEMA 3D kodukino helisüsteeme täiendab kenasti meie CINEMA 3D telerite seeriat ning tugevdab LG juhtivpositsiooni 3D-meelelahutuse turul.” Esimene mudel uuest kodukinoseadmete sarjast, LG BH9420PW, jõuab turule märtsis 2012.