Uus Super Ultrabook arvutiseeria LG-lt

LG Electronics (LG) esitleb Las Vegases toimuval tarbeelektroonika messil (CES 2012) nelja uut sülearvuti mudelid ja kõik-ühes PC-d. LG uhiuue Super UltrabookTM sülearvutiseeria mudelid Z330 ja Z430 pakuvad võimsat jõudlust ja elegantset disaini, sama seeria mudelid P535 ja A540 loovad aga uusi 3D standardeid, mis sülearvutites saadaval. Mudel V300 on ideaalne 23-tolline kõik-ühes PC, mis mõeldud tänu 3D-le ja IPS ekraanile eelkõige meelelahutuseks.

LG Ultrabook

“LG tutvustab käesoleva aasta CES messil tooteid, mis ei ole mitte ainult uued vaid loovad arvutimaailmas ka uusi standardeid,” ütles LG Electronics IT äriüksuse juhtiv asepresident JJ Lee. “Meie uued tooted tutvustavad valikut LG murrangulistest tehnoloogiatest – IPS ekraan, prillivaba 3D ja Super Speed ​​Boot, mis tõstavad märgatavalt arvutikasutamise kogemust. Need tehnoloogiad peegeldavad meie eesmärki rahuldada erinevate tarbijate nõudmisi ja vajadusi, ning annavad samuti aimu meie agressiivsest strateegiast aastaks 2012.”