Teatrid võtavad kasutusele “säutsuvad istmed”

Mitmed Bostoni teatrid plaanivad võtta kasutusele “säutsuvad istmed”, mis mõeldud nutitelefonide patroonidele.

Ajal, mil enamus teatreid palub etenduse ajaks mobiiltelefonid välja lülitada või vaigistada, plaanivad mitmed Bostoni teatrid – sh The Lowell Memorial Auditorium, The Lyric Stage Company of Boston, Worcester’s Hanover Theatre ning Cambridge’s Central Square Theater hakata pakkuma Twitteri sõbralikke toole.

Teater

Kriitikud küll muretsevad, et ega reaalajas blogijad ja “säutsujad” teiste külaliste elamust ei riku, kuid tuleb tunnistada, et tänane generatsioon ammutabki infot just sellistest kanalitest. Nii ringleks info etendustest jm ka tavapärasest erinevates ringkondades ja tooks edaspidi teatrisse võib olla ehk rohkemgi vaatajaid-külalisi.

Meie kiidame selle sammu igatahes heaks!

Kas soovid sel teemal edasi lugeda? Selleks külasta Gigaom.com veebilehte.