LG-lt uueks aastaks uued ja stiilsed 3D prillid

LG Electronics (LG) teatas hiljuti, et 2012. Aasta esimeses kvartalis tutvustavad nad avalikkusele uut 3D prillide kollektsiooni, mis sisaldab endas ka üht paari, mis disainitud eksklusiivselt prillimoe disaineri, Alain Mikli poolt. Uued 3D prillid – F310, külgeriputatavad F320 ning Alain Mikli mudel F360, on äärmiselt kerged ja mugavad kasutavad ning seda just tänu disainiuuendustele – kaardus klaasid, puhas raamikuju. Nii on uued prillid ka kui moeaksessuaarid.

3D prillid

“LG 3D prillid on aktiivprillidest palju mugavamad ja soodsamad. Nii saavad ka suured sõpruskonnad ja pered 3D programme ja filme koos vaadata,” ütles Havis Kwon, LG Home Entertainment Company president ja juhatuse esimees.

LG 3D telerite osakaal maailma turul on 2011 aasta algusest saadik, kui see oli 7,6% kasvanud Septembriks juba 14% juurde. Üheks edu valemiks võib seejuures kindlasti olla passiivtehnoloogia (FPR) kasutamine 3D telerites.

3D prillid

Uuel aastal plaanib LG sponsoreerida ka erinevaid 3D filmide ja mängude üritusi, tutvustamaks oma CINEMA 3D telerite sarja.