LG-lt piparkook Optimus 3D telefonidele ehk Android 2.3 on siin!

Täiustatud Android 2.3 Gingerbread uuendus LG Optimus 3D telefonidele sisaldab uusi ja vingeid lisasid, mille hulka kuuluvad parem võrgukiirus, vingem 3D kogemus ning ägedamad multimeedia funktsioonid.

LG Optimus 3D (P920) mobiiltelefon

Lisaks ei sisalda LG poolt täiustatud Gingerbread uuendus parandusi vaid Google’i poolt – suurenenud võimsuse juhtimine, täiustatud copy / paste ja kasutajaliidese (UI) parandused – ka LG on omaltpoolt lisanud mitmeid uuendusi:

Täiustatud HSPA+ Speed läbi Faster Packet Data Services mooduli, mis muudab Interneti lehitsemise ning reaalajas striimimise palju sujuvamaks kiirusega kuni 21Mbps HSDPA;

Täiendatud on ka 3D-d – lisatud on 3D Video Editor ning täisekraan UI eelvaade. 3D Video Editoris saavad kasutajad lihtsasti luua ja muuta 2D ja 3D filme otse enda Optimus 3D telefonis. Eelvaate ekraan on aga muutunud laiemaks, mis võimaldab kasutajatel saada paremakvaliteedilist 3D sisu.

Täiustatud multimeedia koos 2D video stabilisaatori ning kiirema galerii aktivatsiooniga lubab Optimus 3D omanikel filmida nüüdsest kõrgkvaliteedilist videot 2D funktsioonis, mis oli eelnevalt saadaval vaid 3D režiimis.

“Need täiustatud funktsioonid, mis said lisatud meie kohandatud Android 2.3 uuendusele, võimaldavad kasutajatel integreerida 3D-d oma igapäevaellu,” ütles dr Jong-seok Park, LG Electronics Mobile Communications Company president ja tegevjuht. “Usume, et 3D on siin, et jääda ja prillidevabad 3D kaasaskantavad seadmed on selleks, et kogeda tulevikku.”

Uuendus sisaldab ka lisavõimalusi, nt parem videosalvestus ja pikem MP3 taasesitusaeg. Alates eelmise nädala teisipäevast on Android 2.3 Ginderbread uuendus LG Optimus 3D nutitelefonidele saadaval ka Baltikumis.