LG toob turule häälkäsklustele ja käeviibetele reageeriva teleripuldi

LG tutvustas hiljuti uut CINEMA 3D nutiteleri pulti Magic Remote. Muuhulgas võimaldab uus pult jagada hääl- ja viipekäsklusi.

Magic Motion puldiga

„Uus Magic Remote teleripult suurendab oluliselt CINEMA 3D nutiteleri kasutajamugavust,” ütles LG Home Entertainment Company president ja tegevjuht Havis Kwon. „Meie Smart TV funktsioonil on nüüdsest üle tuhande rakendusprogrammi ning erinevaid lisafunktsioone, mille hulgas ka hääletuvastuse rakendus Voice Recognition, kiirvalija nimega Wheel, viipetuvastusprogramm Magic Gesture ning kursorirakendus Pointing,” lisas Kwon.

Lisaks võimele mõista hääl- ja viipekäsklusi, on pult varustatud ka 3D nupuga, millele vajutades konverteerib teler kahedimensioonilise pildi kolmedimensiooniliseks.