LG ja Intel pakuvad WiDi liidesega nutitelereid

LG ja Intel sõlmisid koostöölepingu, mille eesmärgiks on juurutada ja edendada Inteli traadita ekraani ehk WiDi tehnoloogiat. Järgmisel aastal turule tulev LG CINEMA 3D Smart TV on maailma esimene nutiteler, mis sisaldab Inteli WiDi tehnoloogiat.

LG Intel

„Intel WiDi saab olema üks paljudest funktsioonidest, mis suurendab meie CINEMA 3D nutitelerite kasutajamugavust,” teatas LG Home Entertainment Company esindaja Seog-ho Ro.

Intel WiDi on traadita ühenduvusliides, mis võimaldab kuvada sülearvutite või muude mobiilsete seadmete sisu suurel tele-, kuvari- või projektoriekraanil. Intel WiDi mitte ainult ei jaga, vaid ka edastab mobiilseadmete abil kättesaadavat online sisu nagu YouTube või internetitelevisioon. Sarnaselt USB-le ja teistele traadiga ühilduvusliidestele ei vaja ka Inteli WiDi traadita internetiühendust, vaid loob otseühenduse väliste mobiilseadmete WiFi kiipide ja CINEMA 3D nutiteleri vahel.

WiDi liidesega LG CINEMA 3D tooteid esitletakse järgmise aasta jaanuaris Las Vegases aset leidval iga-aastasel rahvusvahelisel tehnoloogiamessil CES.