LG ja PRADA toovad turule kolmanda luksustelefoni

LG Electronics ja maailma juhtiv luksuskaupade tootja PRADA tõid turule oma kolmanda PRADA telefoni LG 3.0.

LG Prada (P940) Android telefon

PRADA preemium-klassi nutitelefon LG 3.0 ühendab PRADA stiilse disaini ja LG innovaatilise tehnoloogia. Uuel telefonil on muuhulgas maailma heledaim, 800-nitine täisläikega puuteekraan, mis kuvab selget pilti ka otsese päikesevalguse käes. Telefoni seljal on PRADA-le omane Saffiano muster. Floating Mass Technology nimeline tehnoloogia võimendab optiliselt juba niigi õhukest, 8,5-millimeetrist telefoni sügavust.

LG Prada (P940) Android telefon

PRADA nutitelefoni LG 3.0 protsessoriks on ühe gigahertsine Dual-Core/Dual-Channel ning operatsioonisüsteemiks Android Gingerbread. Nutitelefon sisaldab 8 megapikslist kaamerat ja 8 gigabaiti sisemist salvestusmälu.

Telefoni spetsifikatsioonid:

  • Operatsioonisüsteem: Android Gingerbread
  • Mälu: 8GB
  • Suurus: 4,3 tolli
  • Resolutsioon: WVGA (800 x 480)
  • NOVA ekraan: NOVA Plus, 800 nitti
  • Kaamera: 8MP
  • Protsessor: 1.0GHz Dual-Core/ Dual Channel
  • Aku: 1540mAh