Arhitektuuriteemaline kunstipärane inimeste kätetöö

Kunstnik Sean Edward Whelan esitleb suurepärast kunstitööd. Läbi oma uskumatult keerukate pliiatsi illustratsioonide, loob ta inimese kujutisi, mis koosnevad majadest, hoonetest ja muudest taolistest struktuuridest.

Sean Edward Whelan

Sean Edward Whelan, kes on pärit Austraaliast, elab ja töötab hetkel Joetsus, Niigatas, Jaapanis. Päeval on ta inglise keele õpetaja ning öösel töötab ta oma imepäraste illustratsioonide ja kunsti kallal. Tema kunstis on olulisel kohal rikkaliku tekstuuriga traditsioonilised Jaapani hooned, sillad ja laternad. See näitab, et Sean Edward Whelan on oma uude ümbrusesse selgelt armunud.

Sean Edward Whelani esimene isiknäitus toimus käesoleva aasta alguses No Vacancy Gallery galeriis Melbourne’is. Loodetavasti aga saavad inimesed Edwardi detailirohkete töödega lähitulevikus juba rohkem kohtuda. Siin on valik tema kunstist.

Sean Edward Whelan

Sean Edward Whelan

Et kunstnik Sean Edward Whelani töödega veelgi tutvuda, külasta trendhunter.com veebilehte.