PCWorld valis LG SmartTV platvormi parimaks

Mis on LG CINEMA 3D nutitelerite juures see, mida inimesed nii palju armastavad? Kas selle särav pilt või hoopis ideaalne 3D kvaliteet? Või hoopis mugavad ja soodsad prillid? Äkki hoopis selle nutikad lisaomadused?

LG 47LW650S teler

Igatahes, me ei saa küll rääkida iga tarbija eest eraldi, kuid kohe kindlasti saame me arvesse võtta PCWorld’i vaatenurka. PCWorld on nimelt parim tehnika-alane ajakiri, mis toob oma lugejateni hinnatud eksperthinnangud uusima tehnoloogia kohta. PCWorld’I võib leida 50+ riigist üle maailma. Lisaks sellele, et nad valisid koguni 2 LG CINEMA 3D SmartTV mudelit oma 5 parima HD 3D teleri topi (#1 ja #3), valisid nad ka LG SmartTV platvormi parimaks nutiteleri platvormiks.

Enamus suurematest teleritootjatest pakuvad oma uusimates ja parimates mudelites SmartTV funktsioone. Kuid miks langes PCWorldi valik just LG CINEMA 3D SmartTV platvormi kasuks? Vastus on lihtne – kogemus!

PCWorld ütles järgmist: “LG SmartTV platvorm pakub parimat Interneti kasutamise kogemust.” Braavo!