Tehnoloogia kõigile!

Ligikaudu 1000 erinevat ettevõtet eputavad oma uusimate tehnoloogiatega – see on Korea Elektroonika Show (Korea Electronics Show), mis on sealne suurim sellelaadne üritus.

Külastajad on LG hiiglaslikust ekraanist põnevil

Et ka ise kõigel uuel kätt pulsil hoida ning üritusest mitte ilma jääda, läksime ka ise show-melust osa saama.

LG 3D maailm pakkus rõõmu ja põnevust kõigile

Pole vast üllatus, et nii suure melu sees on ka LG-d keeruline üles leida. Kuid, siiski-siiski, oli ju ikkagi LG see, kes esimesena kõige külaliste pilgu haaras ja nad ahhetama ja ohhetama pani – kohe sissepääsu kõrvale oli LG üles sättinud hiiglasliku 3D ekraani, mis võttis sõna otseses mõttes hingetuks.

Iga külastaja sai sisenedes kohe ka paari LG kergekaalulisi 3D prille. Kes prillid pähe pannud, sellele avanes slime ees hoopis uus ja veelgi põnevam 3D maailm – LG Cinema 3D teleritest 3D X-Note Notebook arvutite, 3D mängude ja 3D kodukino helisüsteemini välja. Vaid LG suudab pakkuda niivõrd värviküllast ja täiuslikku 3D kogemust.