FPR 3D tehnoloogia kogub populaarsust

Lühikese aja jooksul on FPR ehk Film Patterned Retarder 3D telerid väga palju arenenud. Tarbijad hindavad nende üliteravat pilti ja mugavat 3D kogemust.

Cinema 3D

FPR 3D telerite müüginumbrid räägivad enda eest. Neid 3D telereid, mis kasutavad LG FRP tehnoloogiat, müüdi käesoleva aasta esimesel kvartalil 1,1 miljonit ühikut. Müüdud telerite arv aga enam kui kahekordistus teises ja kolmandas kvartalis, mil müügitulemus ulatus 3,8 miljoni ühikuni. Eeldatavalt jõutakse aasta viimasel kvartalil 5,8 miljonini. Nii kiiresti pole ükski teine teler müüginumbreid kasvatanud!

Näib, et LG ponnistused FPR tehnoloogia arendamisel on lõpuks vilja kandnud. Nagu mõned teist ehk juba teavad, sertifitseeris Intertek, maailma üks mainekamaid agentuure mõned LG CINEMA 3D telerimudelid kui Full HD. Samuti saime sertifikaadi agentuurilt TUV maailma esimesele värelusvabale 3D telerile.