LG pälvis 12 CES 2012 innovatsiooniauhinda

LG Electronics pälvis eelmisel nädalal 12 rahvusvaheliselt mainekat CES 2012 innovatsiooniauhinda. Muuhulgas pälvis suurte kodumasinate kategoorias parima innovatsiooni tiitli LG uus ülimahukas kolme uksega külmik LFX31935, mis on varustatud LG Blast Chiller tehnoloogiaga. LG koduelektroonika tooted, mobiiltelefonid ja kodumasinad noppisid auhindu kokku viies kategoorias.

LG Hom-bot LRV5900

LG Electronics USA presidendi ja tegevjuhi Wayne Parki sõnul on saadud auhinnad ettevõttele väga suureks tunnustuseks. “Oleme uhked, et äramärkimist leidis meie väga lai tootevalik alates 3Dst ja Smart TVst pesumasinate ja nutitelefonideni. See kinnitab LG püüdlusi pakkuda tarbijatele igal aastal uusi nutikaid ja funktsionaalseid lahendusi, mille loomisel on pööratud tähelepanu ka toote välimusele,” lisas ta.

Auhindu pälvinud toodete hulgas olid LG uued CINEMA 3D kõrglahutusega telerimudelid LM9600 ja LM8600, milles olev FPR tehnoloogia tagab eriti selge 3D-pildi. Samuti leidis tunnustuse Smart TV funktsiooniga LG plasmateler PM9700. Videokomponentide kategoorias auhindas CES Blu-ray mängijat LG BP720-d.

LFX31935 külmkapp

Kodumasinate seas pälvisid CESi auhindu lisaks LFX31935 külmikule muuhulgas ka eestlaetavad pesumasin-kuivatid WM8000HVA/DLEX8000V ja WM9000HVA/DLEX9000V, mille muudavad nutikaks LG ThinQ tehnoloogia, ning Hom-Bot robottolmuimeja mudel LrV5900.

LG DoublePlay telefon

CES innovatsiooniauhindu antakse välja iga-aastaselt valdkonna juhtivate disainerite, inseneride ja ajakirjanike poolt, kes hindavad uudistooteid nende kasutajaväärtuse, esteetilisuse, kvaliteedi, innovaatilise disaini ja elukvaliteeti panustamise alusel.

LG BP720 3D Blu-ray mängija

LG SP820 Smart TV

Alates 2004. aastast on LG tooted pälvinud enam kui 120 CES innovatsiooniauhinda.