Linnad, mida 2012. aastal külastama peab

Lonely Planet on kirja pannud oma kõige lemmikumad linnas 2012. aastaks. Need on linnad, mida järgmisel aastal lihtsalt peab külastama!

1. London

London

London saab taas populaarseks! Just 2012. aastal korraldab see linn olümpiamänge. Seda melu tuleb oma silmaga näha!

2. Muscat

Muscat

Muscat Omaanis võlub oma luksuse, eksootikuse, vaatamisväärsuste ja üritustega. See on linn, kus päike armastab selle elanikke ja külastajaid. Kui Sa pole Muscati veel külastanud, siis 2012. aastal tuleb see kindlasti plaani võtta! ‘

3. Bengaluru (Bangalore)

Bengaluru (Bangalore)

Bengaluru on kahtlemata Lõuna-Aasia suurlinnade Elvis, millele pole tema toreduse kõrval vastast. Selle Lõuna-India metropoli hea elu kokteil sisaldab endas parimaid pruule, hõrgutavaid roogasid ning elavat kunsti- ja muusikaelu. Bengaluru lihtsalt väärib külastamist ja avastamist!