LG esitles 3D projektorit

LG tutvustas Lõuna-Koreas uusimat 3D projektori mudelit LG CF3DAT, mis on varustatud CINEMA 3D tehnoloogiaga ja mis võimaldab kuvada 3D sisu kuni 200-tollisele pinnale.

LG CD3DAT projektor

Vaatamata suurele projektsioonipinnale kuvab täis-HD resolutsiooniga projektor selgeid ja erksaid kujutisi. Projektori valgusjõud 1250 ANSI luumenit tagab ligi kuus korda suurema heleduse kui teistel sarnastel tippklassi projektoritel.

LG CD3DAT projektor

LG CF3DAT rakendab Film Patterned Retarder (FPR) tehnoloogiat, mis võimaldab ekraanilolevaid kujutisi optimeerida mõlema silma jaoks. Samuti aitavad kvaliteedile kaasa kaalult kerged CINEMA 3D prillid, mis on spetsiaalselt disainitud pildi sujuvaks vastuvõtmiseks.

„CF3DAT on LG CINEMA 3D perekonna uusim liige,” teatas LG Home Entertainment Company president ja tegevjuht Havis Kwon. „Antud projektor sobib kenasti nii elutuppa kui ka suurde auditooriumisse, kuna ta suudab kuvada kuni 5-meetrist pilti selgelt ning kinokvaliteedile vastavalt,” lisas ta.