Mahlakal otsingul ehk retseptid internetis

Oliver Thring on toonud The Guardani veebilehel välja valiku parimatest ja õudsaimatest söögitegemise retseptidele keskendunud veebisaitidest. Sellest tulenevalt toome mõned näited ka oma lugejateni.

Söögitegemine

Epicurious

Seda lehte peab Oliver üheks parimaks Ameerika toidule keskendunud retseptikeskkonnaks, pakkudes retsepte nii ajakirjade külgedelt kui ka kokkade sulest. Samuti on lehel olemas ka foorum, kus kasutajad saavad oma parimaid retsepte teistega jagada ning söögitegemise rõõmudest ja muredest kaaskasutajatega diskuteerida.

AllRecipes

Mahukas sait, millel on juba ainuüksi Facebook’i keskkonnas üle 100,000 Like’i. AllRecipes keskendub põhilselt tavatoidu retseptidele – selline mõnus kesknädalane kokkamine. Iga retsepti juurde saavad kasutajad lisada ka omapoolseid kommentaare.

Food Network

See retseptidest pungil lehekülg on tegelikult päris nigel. Pooled seal olevatest retseptidest on ausalt öeldes suhteliselt jälestusväärsed. Food Networki lehel on küll vahva ja naljakas ringi surfata, kuid kui mõtlete õhtusöögile, siis Oliver Thring küll sellelt saidilt võimalikke retsepte ei soovita otsida.

Jätka lugemist The Guardiani veebilehel.