Unustage rasvakriidid ja ulatage oma lapsele hoopis pliiats

Pikad värvilised jooned Sinu elutoa seinal, hinnaline vaip täis värviplekke, käejäljed Sinu kallil diivanikangal – kas pole mitte tuttav? Kui nende pahanduste taga pole Sinu 5-aastane laps, siis on see Sinu 2-aastase kätetöö. Nende loomingulisus võib ühelt poolt võtta Su hingetuks, kuid mõnel teisel korral ajada hulluks.

Lapsed tõmmake

Aga, oled Sa kunagi mõelnud, et Sinu lapse kujutlusvõime jaoks võivad seinad olla liiga väikesed? Mida Su laps sulle selle suure loomingulisusega öelda üritab? Selle asemel, et pesta laste poolt tehtud kunst svammiga seinalt maha, võiks selle ju hoopis kõrvale talletada.

LG Pentouch (PZ850) teler

Siin tuleb appi LG uus Plasma Pentouch TV, milles toimetamine on ääretult lihtne – sama intuitiivne nagu see on nutitelefoni ekraanide puhulgi või arvutihiirt käsitledes.

LG Pentouch (PZ850) teler

Plasmateleri valgusallikas eraldab valgust pisikeste elementide kaudu ning pliiats tunneb selle kergelt ära, mis teebki ekraani kontrollimise pliiatsiga võimalikuks. Nii saad pliiatsit mööda ekraani vedades kujutada täpselt selliseid jooni, kujutisi ja värve jm, mida soovid.