LG Plasma Pentouch TV – uus imevidin kontoritöötajatele

Kas Sa oled pidanud kunagi üles pildistama koosolekul valgele esitluspaberile joonistatud diagrammi, et see siiski säiliks? Tegelikult oleks aasta tagasi ka selline lahendus liiga kõrgtehnoloogiline olnud – puudusid ju nutitelefonid, millega pildistada ja foto kohe teistele meilile saata.

Pentouch

Nüüd on LG aga kontoritöötajate jaoks asja õige lihtsaks teinud. Nimelt on LG välja tulnud LG Plasma Pentouch TV-ga, mis pakub ajakokkuhoidu, laseb koostada jooksvalt märkmeid, diagramme, jooniseid, neid käigupealt muuta ja täiendada. Samuti saab koostatud dokumente interneti olemasolul kohe ka kõigi teistega jagada.

Pentouch

LG Plasma Pentouch TV on uusim kõrgtehnoloogiline seade kontoriinimestele. Enam ei pea vaevama pead tüütute pabertahvlitega, millel ei saa kirjapandut muuta ega teistega hiljem jagada.

Koosolekul

LG Pentouch TV tarvis läheb vaja plasmaekraani ja spetsiaalset pliiatsit. Kui need on olemas, siis võid alustada oma kõige põnevama, mugavaima ja sujuvaima koosoleku pidamist!